Violatorul copilei de nouă ani: Eram beat şi nu ştiam ce fac

Dragoş Popescu, adolescentul de 19 ani care a violat, pe 1 iunie o fetiţă de nouă ani a fost dus, luni, în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi susţine că nu şi-a dat seama de ceea ce face pentru că era băut.

Eram beat şi am violat-o. Îmi pare sincer de rău, nu rău. Eu dacă eram beat nici nu mai ştiam câţi ani are sau ce e cu ea”, a declarat Dragoş Popescu.

Pentru fapta sa, adolescentul riscă să petreacă între 10 şi 25 de ani după gratii.

Strigător la cer! Fetiţă de nouă ani violată de un tânăr

4 thoughts on “Violatorul copilei de nouă ani: Eram beat şi nu ştiam ce fac

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asa cevaaaaaaaaa…. Deci singura lui problema e ca n-a stiut cati ani are fata, ba chiar ar fi vina fetei ca nu i-a adus la cunostinta!!! Faptul ca violeaza, pentru el nu e mare lucru, data viitoare va fi mai atent cu varsta, se va axa pe batrane ca sa nu mai dea gres!!! CRETIN SI ANIMAL!

  2. Pacat ca nu este o lege care sa le castreze pe aceste ANIMALE! Indiferent de pedeapsa pe care o stabileste instanta,cum ramane cu TRAUMA bietului copil?

  3. Pana la urma, comportamentul acestui ,,gibon’ ‘ de 19 ani, n-ar trebui sa mire pe nimeni!… Ce a putut invata el dela familie , de la societatea aceasta , care-i ofera nenumarate exemple de violatori mai maturi decat el?… Care sunt modelele de urmat in aceasta societate , ce este dominata de goana dupa bani castigati prin toate mijloacele si destrabalarea generalizata?… Andre Malraux, spunea ca secolul al xxl -lea v-a fi religios ,sau nu v-a fi deloc. Se pare ca a fost din acest punct de vedere, intr-o mare eroare. Secolul acesta nu pare deloc religios ci mai degraba este dominat de sex. Sexul ocupa toate ,,spatiile’ ‘ ecestei lumi ,in care violatori ca acesta ,cresc precum ciupercile dupa ploaie!… Daca familiile ce cresc in casa lor copii, nu inteleg ca trebuie sa-i si educe , nu numai sa-i nasca, degeaba fac umbra pamantului, n-au de ce muri la batranete! Ori acest lucru, nu se face prin corespondenta , dusi prin Italia sau pe aiurea , sa faca viata ,,fericita’ ‘ odraslelor! O grava eroare pentru care regretele vor fi si tarzii si inutile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *