Vezi cine ar putea fi numit la conducerea Zonei metropolitane Botoşani!

Portariuc OvidiuAsociaţia de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani va deveni funcţională până la sfârşitul acestei luni, a anunţat, luni, primarul Ovidiu Portariuc. Acesta s-a întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu primarii localităților care fac parte din Zona Metropolitană, cărora le-a cerut să se gândească la proiecte comune care să deservească zona, pentru a putea fi incluse într-un portofoliu.

În cadrul întâlnirii, primarul municipiului Botoşani, dar şi primarii comunelor Roma, Curteşti, Mihai Eminescu, Băluşeni, Stăuceni, Răchiţi au discutat şi despre numirea unei persoane la conducerea Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani. Potrivit lui Portariuc, cel mai probabil conducerea va fi preluată de fostul primar Florin Egner.
A fost o ultimă ședință de lucru, au intrat în linie dreaptă demersurile. S-au solicitat copii după Hotărârile de Consiliu Local ale comunelor și cred că până la sfârșitul acestei luni va funcționa această zonă. Deja le-am cerut primarilor să se gândească la proiectele pe care să le includem într-o primă fază. E vorba de proiecte comune care să deservească toată zona metropolitană, inclusiv municipiul Botoșani, fie că vorbim de o șosea care să traverseze comunele, fie de transport integrat. Spre exemplu, comuna Mihai Eminescu va avea un caracter preponderent turistic, se va dezvolta infrastructură pentru turism, pe zona Curtești ne putem gândi la o zonă rezidențială, practic o extindere a orașului în zona respectivă și vom vedea fiecare ce resurse are ca în toamnă să putem avea un portofoliu de proiecte al zonei metropolitane„, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

 

4 thoughts on “Vezi cine ar putea fi numit la conducerea Zonei metropolitane Botoşani!

  1. Dl. Egner este in PSD? De ce nu este d-na Zaiceau? Are femeia expertiza…O recomanda toate sforile pe care le-a tras in ultimii ani. De ce nu il puneti pe Ciustea. Omul asta e printre somitatile economice si politice ale Botosaniului. 🙂

  2. Dupa cum s-a comportat ca primar si ca om,ar fi ultimul la care sa va ganditi sa-l puneti in aceasta functie! Sunt oameni capabili si onesti in PSD..nu acest pinochio denigrat de atata lume.De unde l-ati scos?De la mezat?Aruncati-l inapoi ca ne faceti un bine!

  3. Ce-mi place e ca pentru posturile de manager din cultura unde ar trebui sa se puna doar un specialist cunoscut ca reprezentantiv pentru domeniul respectiv, se cere un concurs criminal pe care nimeni nu l-ar putea trece cu bine daca s-ar face pe dreptate iar aici se numeste pur si simplu cineva fara nici un efort si nici un concurs. Brava treaba.

  4. Alooo .. EGNER … ati innebunit!!! Mai bine sa fie COMARITA …. sau chiar in echipa …. HA HA HA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *