Doi bărbaţi din Georgia prinşi în timp ce încercau să treacă graniţa ilegal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Române au depistat şi reţinut două persoane din Georgia care intenţionau să intre ilegal în România, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

În data de 01 iunie a.c., în jurul orei 01.30 un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Dorohoi în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Naţionale au depistat pe raza localităţii de frontieră Baranca, doi cetăţeni de sex masculin, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, având asupra lor două bagaje, fără documente de identitate şi care vorbeau limba slavă.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni din Georgia, cu vârste cuprinse între 30 şi 33 de ani, care au trecut ilegal frontiera de stat dintre Ucraina şi România, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor două persoane lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *