Grav accident în bariera Suliţa

accident bariera Sulita BotosaniTrei persoane au fost rănite, dintre care una se află în comă de gradul II la Spitalul Judeţean Mavromati, după un accident de circulaţie produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în bariera Suliţa. Un Alfa Romeo, înmatriculat în Italia, a intrat pe contrasens, lovind în plin un Opel Zafira care circula regulamentar din sens opus.

Marian Olariu, de 30 de ani, conducea Alfa Romeo dinspre Botoşani spre Stăuceni. La ieşirea din Botoşani, în curba la stânga din dreptul Penitenciarului, el pierde controlul asupra volanului, derapează, prinde acostamentul de pe partea dreaptă a drumului, iar apoi intră pe contrasens şi loveşte Opelul Zafira condus de Camelia Maică, de 40 de ani.

accident bariera Sulita BotosaniUlterior, Alfa Romeo s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului.

În urma accidentului, Marian Olariu, dar şi un prieten de-al acestuia, Andrei Apostol, de 25 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, au rămas încarceraţi, având nevoie de echipajele de descarcerare  pentru a fi scoşi.

Marian Olariu a fost rănit foarte grav şi a intrat în comă de gradul II, medicii Spitalului Judeţean Mavromati cerând un elicopter pentru transportarea acestuia la Iaşi.

accident bariera Sulita BotosaniRănit grav a fost şi Andrei Apostol, dar şi şoferiţa din Opelul Zafira, care au fost spitalizaţi.

Conducătorul auto vinovat emana halenă alcoolică, însă, datorită stării postraumatice, niciunul dintre conducătorii auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest; acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei„, susţin poliţiştii.

În Opel se afla şi soţul femeii, el scăpând nevătămat.

„A venit cu viteză nebună. Nu am mai putut face nimic”, a spus soţul şoferiţei.

Alfa Romeo s-a transformat într-un morman de fiare.

4 thoughts on “Grav accident în bariera Suliţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *