Ţurcanu vrea ca toate documentele din CJ să fie semnate de ambii vicepreşedinţi

Turcanu in noul birouPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a dat, vineri, o dispoziţie potrivit căreia, începând de luni, toate documentele Consiliului Judeţean trebuie semnate de ambii vicepreşedinţi. El susţine că decizia a fost luată pentru a arăta transparenţă în cadrul Uniunii Social Liberale, astfel încât ambii vicepreşedinţi, Gheorghe Sorescu (PNL) şi Paul pavăl (PSD), să aibă cunoştinţă de tot ce se întâmplă în instituţie.

Vreau să implic în administrarea judeţului reprezentanţii partidelor care asigură majoritatea în CJ şi vreau să elimin orice suspiciune că nu ar exista transparenţă în CJ”, a spus Ţurcanu.

El recomandă şi primarului de Botoşani, Ovidiu Portariuc, să facă acelaşi lucru, astfel încât să îşi asigure susţinerea în Consiliul Local din partea PNL.

One thought on “Ţurcanu vrea ca toate documentele din CJ să fie semnate de ambii vicepreşedinţi

  1. ,,astfel încât ambii vicepreşedinţi, Gheorghe Sorescu (PNL) şi Paul pavăl (PSD), să aibă cunoştinţă de tot ce se întâmplă în instituţie” -afirma presedintele Turcanu.
    Foarte tare! Deci, maria sa nu semneaza nici un document deoarece le semneaza Judele, iar vicepresedintii trebuie sa le semneze ca sa ia la cunostinta ceea ce dispune Turcanu. Unde am mai auzit eu o asemenea prostie?Cred ca demult,demult.. A semna un document inseamna a-l studia, ati spune opinia (daca este cazul chiar sa-l modific)si a-l insusi. Personal nu cred ca as semna un document doar ca sa stiu ce contine acesta. Pentru a sti ce contine documentul este suficient sa-l citesc. Si atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *