Accident cu şapte victime lângă Săveni

ambulanta accidentNu mai puţin de şapte persoane, printre care şi patru copii, au fost rănite, vineri la amiază,  într-un accident produs pe raza localităţii Chişcăreni, lângă Săveni.  Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei a doi şoferi, care circulau pe drumul judeţean DJ 292.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism Dacia, condus de David Hăpăianu, de 52 de ani, din Ştiubieni, a intrat în depăşirea unui VW Golf 4, condus de Alin Sandu Dumitru, de 24 de ani, din Chişcăreni, exact în momentul în care acesta din urmă efectua o manevră de viraj la stânga pe un drum secundar.

Cele două maşini au fost puternic avariate, iar şapte persoane, printre care şi şoferii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe pentru a prelua victimele.

În Dacia se aflau şase persoane, doi adulţi şi patru copii, respectiv o femeie de 34 de ani, gravidă în nouă luni, şi trei copii ai acesteia, cu vârste între opt ani şi doi ani, care au suferit mai multe leziuni. Din aceeaşi maşină a mai fost rănit şoferul şi copilul acestuia.

Pacienta de 34 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral acut deschis cu plaga si nu pune probleme, de asemenea, traumatism cranio cerebral acut deschis are si copilul de opt ani, in starea mai critica fiind copilul de doi ani, care a suferit o comotie cerebrala”, a precizat Cristian Simionescu, medic la Serviciul Judetean de Ambulanta.

În maşina cealaltă era doar şoferul care, de asemenea, a suferit leziuni uşoare.

„Declaraţiile soferilor privind producerea accidentului sunt contradictorii, de aceea poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu exactitate. Soferul care s-a angajat in depasire spune ca a semnalizat, celalalt spune ca s-a asigurat in oglinda cand a facut la stanga” a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *