Prefectul cere primarilor sa invite la sedinte directorul scolii si politistul din localitate

prefectul macaleti si primariPrefectul Costica Macaleti a cerut, vineri,  primarilor din judet ca in sedintele de consiliu local sa fie invitati reprezentanti ai politiei si ai scolii din localitate. De asemenea, reprezentantul Guvernului in teritoriu le-a atras acestora atentia ca la primarii sa fie arborat tricolorul, iar la sedinte sa fie ascultat imnul Romaniei.

La intalniri sa chemati si seful politiei, si directorul coordonator de la scoala, pentru ca sunt activitati care ar putea sa-i intereseze si pe ei anumite probleme„, a spus prefectul.

Acesta a tinut sa-i felicite pe reprezentantii unitatilor administrativ-teritoriale ca, in ciuda bugetelor mici primite, nu sunt in situatia de a pune lacat pe usile primariilor.

In judet nu avem astfel de situatii, in alte judete sunt primarii care se confrunta cu mari probleme financiare. Stiu ca nu este simplu si nici usor sa te descurci cu un buget insuficient„, a mai spus prefectul.

Costica Macaleti s-a intalnit cu primarii din judet, problema principala discutata fiind accesarea fondurilor europene de catre unitatile administrativ-teritoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *