Consilierii locali ai PNL s-au opus din nou infiintarii postului de director adjunct la Politia Locala

Consiliu LocalUn nou esec al Executivului Primariei Botosani in promovarea unui proiect de hotarare privind infiintarea unui post de director adjunct la Politia Locala. Nici in sedinta de joi, proiectul de hotarare nu a fost aprobat dupa ce consilierii locali ai PDL au votat impotriva, iar cei de la PNL s-au abtinut.

Reprezentantii Primariei Botosani au declarat, luna trecuta, cand au promovat pentru prima data proiectul ca măsura este luată pentru creşterea eficienţei activităţii în cadrul acestei instituţii.

Consilierul judetean PSD Gheorghe Vazdoaga sustine ca astfel de neintelegeri nu se intampla in Consiliul Judetean, desi, spune el, au fost destul de multe motive pentru a vota impotriva unui proiecte.  

Am avut destul de multe motive sa votam impotriva in sedintele de Consiliu Judetean anumite proiecte de hotarari. Nu am facut-o niciodata, pentru ca noi respectam o alianta si o intelegere. Daca partenerii nostri nu inteleg aceasta intelegere, e problema lor. Probabil se va rezolva si acest aspect. Poate e o neintelegere, o lipsa de comunicare„, a precizat Vazdoaga.

One thought on “Consilierii locali ai PNL s-au opus din nou infiintarii postului de director adjunct la Politia Locala

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bai vazdoaga, incercat sa explicati oamenilopr de ce este nevoie de acest post, platit cu peste 2000 RON. si atunci mai vb. nu au votat consilierii pnl ? bravo lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *