Tincu se ia din nou de Ghiorghiţă: Panseluţele sunt de vreo două-trei ori mai supărate și mai ofilite decât anul trecut

CL 1Consilierul local Mihai Tincu se ia din nou de Florin Ghiorghiţă. Joi, în şedinţa de Consiliu Local, Tincu l-a felicitat pe fostul viceprimar că a câştigat licitaţia cu panseluţele, dar totodată a ţinut să-i spună că panseluţele care au fost plantate în oraş sunt „mohorâte”.

Am văzut că ați venit cu jumătate de preț, ce-am auzit și eu, vă invit să veniți și dumneavoastră să constatați, și panseluțele sunt la jumătate și sunt cam supărate, cam mohorâte față de anul trecut. Sunt de vreo două-trei ori mai supărate și mai ofilite decât anul trecut. Probabil prețul a fost proporțional cu valoarea și cu ambalajul de prezentare”, a afirmat Tincu.

Florin Ghiorghiţă i-a replicat că şi anul acesta Executivul Primăriei a ţinut să înfrumuseţeze oraşul cu panseluţe, deşi în campania electorală sloganul social-democraţilor a fost : mai puţine panseluţe, mai multe locuri de muncă”.

Să știți domnule Tincu că noi nu am câștigat nicio licitație în nume personal, și îmi aduc aminte un slogan din campania electorală când cineva spunea mai puține panseluțe, mai multe locuri de muncă, și am văzut că au fost mai multe panseluțe și mai puține locuri de muncă. Văd că s-a întors sloganul și nu știu de ce. Vă asigur că atât eu cât și ceilalți care suntem în Consiliul Local facem tot posibilul ca municipiul Botoșani să arate mai frumos, mai îngrijit și să ne mândrim cu el.”, a fost replica lui Florin Ghiorghiță.

2 thoughts on “Tincu se ia din nou de Ghiorghiţă: Panseluţele sunt de vreo două-trei ori mai supărate și mai ofilite decât anul trecut

  1. Din cele 11 specii de flori care trebuiau rasadite se regasesc doar 3-4 specii si acele amarate. O sa vedem si trandafirii care trebuiesc plantati. Bafta multa si sper ca la anul sa -ti plantezi floricele la tine acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *