Cei mai buni elevi botosaneni, premiati la Gala olimpicilor (Galerie foto)

 

gala olimpici 5Elevii care s-au remarcat la nivel national si international prin rezultatele deosebite obtinute la olimpiadele si concursurile scolare au fost premiati, joi seara, de Inspectoratul Scolar Judetean, intr-un cadru festiv. La Gala Olimpicilor au fost prezenti prefectul Costica Macaleti, viceprimarii municipiului Botosani, Cosmin Andrei si Viorel Iliuta, parlamentarii Doina Federovici şi Tamara Ciofu. De asemenea, aproape 200 de elevi si cadre didactice au participat la festivitatea de premiere.

Peste 50 de elevi, castigatori ai premiilor I, II si III, au fost premiati cu diplome si premii in bani, insa nu au fost uitati nici profesorii care i-au pregatit. Castigatorii premiilor I la olimpiadele si concursurile scolare au fost rasplatiti cu un premiu in valoare de 1000 lei, cei care au obtinut premiul II au primit 300 lei, iar cei cu premiul III au primit 100 lei. Inspectorul general al ISJ, Mihaela Hunca, a declarat ca elevii cu astfel de performante merita mult mai mult.

gala olimpici 3Incurajarea tinerilor cu rezultate deosebite trebuie sa fie un demers comun, atat al profesorilor, al reprezentantilor autoritatii de stat, agentilor economici, cat si al societatii pe toate palierele sale. Vreau sa multumesc tinerilor, prezenti astazi in sala, pentru maturitatea de care au dat dovada intelegand ca valoarea unui individ in societate si mai ales importanta pe care o poate avea in viata semenelor sai nu pot fi obtinute fara munca, sacrificii si lacrimi. Investind in viitorul dv, dragi elevi, pierdeti mult din placerile si farmecul copilariei si adolescentei. Si dv. stiti acest lucru si vi-l asumati. Dar va aplaudam si va multumim pentru asta. Vreau sa multumesc si profesorilor, fara de care rezultatele elevilor botosaneni din anii acestia si din anii precedenti nu ar mai fi fost aceleasi. Stiu ca multi dintre dv. ati stat multe ore cu elevii la scoala, mai mult decat cu proprii copii. Dar multumirea unui dascal sta in oamenii pe care-i plamadeste„, a declarat Mihaela Hunca.

La randul sau, prefectul Costica Macaleti a multumit directorilor de deconcentrate care au venit la Gala olimpicilor, doar trei la numar, pentru a-i premia pe tinerii cu performante, in urma apelului sau facut in cadrul Colegiului prefectural de joi.

” Bravo! Ne bucuram pentru voi, ne bucuram ca sunteti atat de buni si as vrea sa felicit si profesorii, cei care va slefuiesc, va indruma pasii. In seara asta premiem excelenta scolii botosanene, si as vrea sa va felicit pe toti„, le-a spus prefectul elevilor.

Actiunea, care  a fost organizata de Inspectoratul Scolar, Primaria Botosani si Institutia Prefectului, a fost presarata si de momente artistice.

In cadrul Galei de premiere a olimpicilor au cântat copii și tineri talentați, de asemenea cu premii la concursurile muzicale din țară, printre aceștia regăsindu-se surorile Ignat, Simona Mazăre, corul Liceului de Artă condus de Laurențiu Palade, ddar și tînăra Francesca Dulceanu ajunsă în sezonul trecut pînă în semifinala concursului Xfactor.

Lista elevilor cu premii I:

Alin Boicu – Liceul cu Program Sportiv
Gabriela Ilie – Liceul cu Program Sportiv
Sebi Antoneac – Liceul de Artă
Andreea Bejinariu – Liceul cu Program Sportiv
Mădălina Culudu – Colegiul Național Octav Onicescu
Ciprian Dascălu – Liceul cu Program Sportiv
Bianca Gicaș – Colegiul A.T Laurian
Ilinca Hrițcu – Școala nr. 17
Erika Irimia – Școala nr. 10
Tudor Lăzăruc – Liceul de Artă
Oana Popa – Liceul Teoretic Nicolae Iorga
Perla Scripcariu – Colegiul A.T. Laurian
Vlad Ungureanu – Liceul de Artă
Ștefan Bălăucă – Liceul cu Program Sportiv

Lista elevilor cu premiul II :

Vlad Dănilă – Liceul de Artă
Mărioară Condriuc – Liceul cu Program Sportiv
Fanta Feraru – Colegiul G. Ghica din Dorohoi
Hrebenciuc – Colegiul A.T Laurian
Andrei Maxim – Liceul de Artă
Iulian Maxim – Liceul de Artă
Mădălina Melniciuc – Liceul Teoretic Nicolae Iorga
Simona Fabian – Colegiul Mihai Eminescu
Laura Vasilache  – Colegiul Regina Maria din Dorohoi
Adelina Hribuc – Colegiul Mihai Eminescu

Lista elevilor cu premiul III:

Mădălina Andrei – Liceul cu Program Sportiv
Marian Apetrei – Liceul cu Program Sportiv
Livia Aslam – Liceul cu Program Sportiv
Vlad Balan – Liceul cu Program Sportiv
Diana Brehoianu – Liceul cu Program Sportiv
Gabriel Tristanu – Liceul cu Program Sportiv
Eduard Gavril – Liceul cu Program Sportiv
Diana Cumeniuc -Liceul cu Program Sportiv
Georgiana Iurea –  Liceul cu Program Sportiv
Andrei Lupu – Liceul cu Program Sportiv
Gabriela Vițelaru – Liceul cu Program Sportiv
Olivia Burcă – Colegiul A.T. Laurian
Gabriela Olariu – Liceul de Artă
Constantin Voiniciu – Colegiul Tehnic Gh. Asachi
Nasta Agavriloaie – Liceul de Artă

2 thoughts on “Cei mai buni elevi botosaneni, premiati la Gala olimpicilor (Galerie foto)

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sigur astia sunt toti? Unde sunt „geniile de la Eminescu”? Subtirel, noroc de sportivi si de cantaciosi! Oricum, bravo lor, cinste parintilor si multa bafta in viata (conteaza mai mult)!

    1. Cred ca este necesar sa intervina o schimbare in sistem in ceea ce priveste desfasurarea concursurilor. E foarte multa munca de pomana si pe deasupra copilul trebuie sa contribuie cu o suma pt desfasurarea concursului national pt cazare si restul. Nu cred ca e normal. Macar atat ….!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *