Ceartă între doi consilieri locali ca la uşa cortului. Vezi ce şi-au spus!

CL 1O noua cearta in Consiliul Local de la mandatul pe care il detine consilierul local Florin Ghiorghita. Consilierul Aura Simion a cerut secretarului Primariei Botosani sa sesizeze Institutia Prefectului cu privire la autosuspendarea lui Ghiorghita din grupul PDL si activarea in Consiliul Local ca si consilier independent.  Aura Simion a mentionat ca prezenta lui Florin Ghiorghita in cadrul sedintelor CL este ilegala.

Consider ca participarea dvs la sedinta de Consiliul Local nu este legala. V-ati autosuspendat. Pentru a fi consilier local, trebuia sa fiti consilier independent. Nu puteti detine concomitent calitatea de membru PDL si consilier local”, a spus Aura Simion.

La randul sau, Florin Ghiorghita i-a raspuns consilierului local ca este inca membru PDL si ca nu exista nicio demisie din PDL.

Nu am angajat-o pe doamna Simion sa imi reprezinte interesele si va asigur ca nici nu as face acest lucru, pentru ca dumneaei nu este nici un avocat foarte stralucit si nici un judecator ca sa se poata pronunta la legalitatea unor acte. Daca aveti dubii, puteti depune o actiune in instanta, sa vedeti daca sunt sau nu consilier local. Fac parte din PDL şi din grupul politic al PDL. Dacă vă preocupă atât de mult poziţia mea politică, vă dau asigurări că fac parte din acest partid şi apăr interesele lui”, a spus Florin Ghiorghita.

Secretarul Primariei, Ioan Apostu, a declarat ca prezenta lui Ghiorghita in CL este legala, intrucat este inca membru PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *