Consilierii judeţeni, nemulţumiţi că primesc proiectele la mapă în ziua şedinţei

sedinta cj 1Consilierii judeteni s-au declarat nemultumiti, in sedinta de joi, ca primesc materialele chiar in timpul sedintei, fara a avea timp sa le studieze. Consilierul judetean Dorin Ciustea a fost cel care a cerut Executivului sa retraga cele opt proiecte trecute in nota anexa, primate chiar in ziua sedintei. Si consilierul  Catalin Flutur  s-a aratat nemultumit.

M-am uitat pe nota anexa. Asocieri. Nu pot sa cred ca executia bugetara nu putea sa ne parvina la mapa mai inainte. Macar asta sa o citim”, a precizat Flutur.

In alta ordine de idei, acesta a cerut Executivului CJ o informare privind derularea unor proiecte importante care se deruleaza in judet. Este vorba de proiectul privind  infiintarea depozitului ecologic, dar si proiectul privind extinderea retelei de apa si canalizare in judet.

Doresc sa primim o informare cu stadiul lucrarilor, achizitiilor, la cele doua proiecte importante pentru judet.  Exista o temere a noastra ca depasim niste termene care s-ar putea sa ne duca mai tarziu la pierderea unor bani sau aplicarea corectiilor financiare. Este vorba de proiectul deseurilor. Nu am mai vazut nimic sa se intample cu acele platform de gunoi complememtare din judet, iar la apa, daca putei sa ne spuneti daca se fac licitatiile, pentru ca riscam sa pierdem investitia. Si vorbim de foarte multi bani pentru judet”, a precizat Flutur.

De partea cealalta, presedintele CJ, Florin Turcanu, i-a raspuns ca nu sunt probleme in derularea celor doua proiecte.

One thought on “Consilierii judeţeni, nemulţumiţi că primesc proiectele la mapă în ziua şedinţei

  1. Consilierii au dreptate. Daca se intimpla asa, atunci este foarte grav. Domnul presedinte Turcanu incalca in mod vadit prevederile legale cu privire la transparenta decizionala; cat despre respectarea termenului legal pentru pregatirea si studierea proiectelor de hotarari, de sa mai vorbim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *