Cătălin Flutur despre externalizarea serviciilor de la Nova Apaserv: Este o pripire a celor din Consiliul de Administraţie

sedinta cjConsilierul Judetean Catalin Flutur a criticat decizia Executivului CJ privind externalizarea unor servicii de la Nova Apaserv. Acesta a declarat, joi, in cadrul sedintei de CJ, ca masura este pripita, iar zvonurile privind disponibilizarea salariatilor conduc la o pata pe imaginea societatii, care ar putea sa aiba probleme cu atragerea banilor europeni.

Este o pripire a celor din Consiliul de Administratie.  Daca CA hotaraste acolo ceva, macar sa aiba puterea sa spuna ca <asta este parerea noastra>. Se creaza o psihoza absolut nepotrivita, ca cineva a spus ca trebuie sa externalizam niste servicii, ca trebuie sa scoatem oamenii afara”, a spus Flutur.

De partea cealalta, presedintele CJ, Florin Turcanu, a declarat ca a preluat societatea cu datorii de 100 miliarde lei vechi, la care se adauga alte 100 de miliarde lei facturi fictive, prin suprafacturarea unor persoane fizice si juridice.

 “Trebuie sa facem o reducere a cheltuielilor cu 25%. Am cerut ca angajatii sa iasa la incasari, nu vor. Doar trei au depus semnatura ca vor sa iasa voluntari la incasat. Nu vor sa iasa, nu vor sa iasa din birouri. Stau si se joaca pe calculatoare si cer salarii marite prin sindicat. Nu inteleg ca societatea nu produce. Nu-mi convin disponibilizarile de personal, dar avem de implementate niste proiecte”, a adaugat Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *