Concert Semnal M la Botoşani. Reputata trupă a inclus Botoșaniul în turneul național!

Îndrăgita formaţie Semnal M va concerta la Botoşani în cadrul unui turneu pe care trupa l-a programat în luna iunie. Trupa va ajunge la Botoşani pe data de 26 iunie, iar concertul va avea loc la Casa Sindicatelor.

Turneul national va cuprinde 35 de orașe din România și începe pe data de 10 iunie, având startul la Alba-Iulia, urmând ca formația să susțină concerte în Tg.-Mures, Zalpu, Deva, Hunedoara, Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, Făgaraș, Suceava, Botoșani, Piatra-Neamț, Iași, București etc.

SEMNAL M, una dintre cele mai cunoscute trupe pop-rock româneşti. Înfiinţată în 1977, Semnal M este una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive trupe pop-rock româneşti. La început, formaţia era compusă din Iuliu Merca, Ştefan Boldijar, Liviu Hrişcu, şi Tavi Popovici. Activează în această formulă până în 1978. În această perioadă apare Single -ul cu piesele ”Moara” şi ”Durata” şi LP -ul ”Trenul cursă de persoane Apahida – Cluj” cu înregistrări radio. Piesa ”Moara” ajunge până pe locul 4 în topul BBC pentru Europa de Est, fapt menţionat şi de Radio Europa Liberă.

În prezent componența formaţiei este :
Ştefan Boldijar (voce, chitară bas)
Florin Ştefan (chitară, voce)
Solomon Francisc (tobe)
Nicu Barna (chitară, voce)
Cătalin Pop (chitară)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *