Vezi unde se va ridica noul cartier de locuinţe după preluarea terenului de la armată!

Radu Mazare si Ovidiu Portariuc1Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, că întrerupe orice negociere privind preluarea de terenuri ori locuinţe pentru a le oferi tinerilor. Asta după ce Ministerul Apărării Naţionale a decis, după mai mulţi ani de negocieri cu autorităţile judeţului, să cedeze terenurile armatei din Botoşani. Cele 400 de locuinţe pentru tineri, din care aproape 200 pentru angajaţii MAN, vor fi ridicate pe locul unde anul trecut primarul Portariuc şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, au pus, simbolic, prima piatră de temelie a viitoarelor blocuri, respectiv în faţa complexului rezidenţial Alfaland.

În două- trei săptămâni, mai ales având şi această garanţie, vom efectua acea vizită la Constanţa, împreună cu constructorii, să vedem exact modelul de acolo. Până la urmă este un proiect la care am pus temelie împreună cu Radu Mazăre, şi vreau până la sfârşit să fie un proiect comun. Vor fi în majoritate locuinţe cu două camera şi garsoniere, mai puţin cu trei camere”, a spus Portariuc.

Noile blocuri vor fi construite, potrivit planului lui Portariuc, după un model al locuinţelor ridicate în Constanţa chiar de Radu Mazăre. Noul cartier va avea şi un parc amenajat, zonă sportivă.

Construcţia noilor locuinţe trebuie să se deruleze pe o perioadă de trei ani, în caz contrar terenurile vor reveni MAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *