Ambasadorul Austriei: Botoşaniul prezintă un potenţial bun pentru industria agricolă

ambasadorul austriei la bucuresti Ambasadorul Republicii Austria în România, Michael Schwarzinger, a avut, miercuri, o întâlnire cu oficialităţile judeţului. Ambasadorul a venit la Botoşani însoţit de soţie, aceasta primind flori din partea prefectului Costică Macaleţi şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Paul Paval.

Michael Schwarzinger a vorbit cu autorităţile judeţului despre posibilitatile de colaborare in domeniul economic si cultural. El a precizat că este întrebat în permanenţă de firmele austrice unde pot să investească în România, iar interesul său este de a cunoaşte toate judeţele ţării.

ambasadorul austriei si sotia sa la BotosaniAm primit o prezentare foarte bună a potenţialului economic al judeţului Botoşani. Botoşaniul prezintă un potenţial bun pentru industria agricolă, agricultură, pentru piscicultură. Există foarte mult potenţial cultural, în domeniul turismului cultural. Am primit multe informaţii, şi ne bucurăm de acest lucru, despre colaborarea cu Ucraina şi Republica Moldova şi salutăm iniţiativele judeţului dv.în această direcţie. Considerăm că este foarte important să găsim un drum cultural, care să lege între ele Botoşani-Suceava-Cernăuţi şi salutăm aceste demersuri. De la an la an, capitalul austriac creşte în România”, a precizat ambasadorul Austriei.

One thought on “Ambasadorul Austriei: Botoşaniul prezintă un potenţial bun pentru industria agricolă

  1. Mai aveti ceva de vindut strainilor??? Romanii vor deveni in curind sclavi in tara lor. Putini conducatori cu suflet de roman. Pentru doi verzisori sunt in stare sa o vinda si pe mama lor, ce sa mai spunem de tara???. Pentru romani in tara lor tot mai putine oportunitati .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *