Specialisti din Suceava in comisiile de concurs pentru functia de director la trei institutii de cultura ale CJ

sedinta cjConsilierii judeteni vor aproba in sedinta din 30 mai comisiile de concurs in vederea ocuparii postului de director la trei dintre institutiile de cultura din subordinea Consiliului Judetean. Din comisia de evaluare a concursului de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani fac parte Aurel Buzincu, de la Directia pentru Cultura Suceava, Danut Hutu, de la Directia pentru Cultura Botosani, urmand sa fie numit si un consilier judetean in comisie. Din comisia de de contestatii va faceparte Ioan Ilisescu, consilier superior la Directia pentru Cultura Suceava, Octavian Sova, consilier superior Directia pentru Cultura Botosani si un consilier judetean. Aceeasi membri vor face parte si din comisiile de concurs de la Orchestra populara “Rapsozii Botosanilor”, precum si de la Memorialul Ipotesti.

Potrivit unui proiect de hotarare a Consiliului Judetean, Ion Ilie, directorul  Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani , a implinit varsta standard de pensionare in mai 2010, iar directorul Orchestrei  “Rapsozii Botosanilor”, Ioan Cobala, in ianuarie 2011.

In cazul Lucicai Parvan, directorul Muzeului Judetean, care implineste varsta standard de pensionare in septembrie 2014, este necesara aprobarea expresa a CJ in vederea prezentarii unui nou proiect de management si incheierea unui nou contract de management.

One thought on “Specialisti din Suceava in comisiile de concurs pentru functia de director la trei institutii de cultura ale CJ

  1. Oare de ce ne tot ploconim in fata celor din Suceava? Nu sunt in Botosani oameni de cultura competenti care sa faca parte din comisiile acestea? Mereu trebuie sa ne aratam mai prosti decit sucevenii? A cui este aceasta idee?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *