Soluţie supriză a comisiei de evaluare de la Filarmonică

instrumentisti de la filarmonica Botosani protestandComisia care a evaluat activitatea managerului de la Filarmonica Botosani propune continuarea managementului in institutie de catre Mihai Sarbu si aplanarea conflictului existent. De asemenea, membrii comisiei de evaluare recomanda  imbunatatirea organizarii stagiunii, din punct de vedere al planificarii acesteia. Consilierii locali vor aproba in sedinta din 30 mai rezultatul evaluarii finale a managementului la Filarmonica Botosani, care a fost notat cu 9,12.

Din comisie au facut parte Danut Manea, director artistic al Filarmonicii Brasov, Florin Ionescu Galati, solist al Filarmonicii Galati si Corneliu Furtuna, consilier local.

Aceasta a fost a treia evaluare din acest an a managerului de la Filarmonica Botosani.

3 thoughts on “Soluţie supriză a comisiei de evaluare de la Filarmonică

  1. Aceasta a fost a treia evaluare din acest an a managerului de la Filarmonica Botosani – spune redactorul.
    Informatia este inexacta: Conform OUG nr.189/2009, managerii institutiilor de cultura sunt evaluati anual, iar la sfirsitul mandatului se organizeaza evaluarea finala. Intimplarea a facut ca in anul 2013 sa se incheie mandatul domnului Sirbu si, ca atare, s-a organizat o evaluare pentru anul 2012 si una pentru intregul mandat. Nu-i asa?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    TOATE au un pret!!…hotul neprins e negustor cinstit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *