SIP face demersuri la nivel central pentru ca absolvenţii de Spiru Haret să fie primiţi la titularizare

iuliana nacu
Iuliana Nacu, liderul SIP Botosani

Reprezentanţii Sindicatului Învăţământului Preuniversitar vor solicita sprijinul Federaţiei pentru soluţionarea problemei absolvenţilor de la Spiru Haret, care nu sunt primiţi nici anul acesta la concursul de titularizare. Iuliana Nacu, liderul SIP Botoşani, a declarat că este vorba doar de absolvenţii din anul 2009. Aceştia au dat în judecată Ministerul Educaţiei pentru recunoaşterea diplomelor , însă, deciziile date de instanţă nu sunt definitive şi irevocabile.

Situaţia absolvenţilor de la Spiru Haret nu este bine soluţionată la nivelul Ministerului Educaţiei. S-au trimis de aici documentele celor înscrişi şi se aşteaptă răspuns. Sunt care au hotărâri definitive şi executorii, câştigate la prima instanţă, însă sunt şi procese în derulare. Nici cei care au hotărâri executorii nu sunt primiţi. Sunt probleme cu cei din 2009, ceea ce este un pic de discriminare, din punctul meu de vedere”, a spus Iuliana Nacu.

One thought on “SIP face demersuri la nivel central pentru ca absolvenţii de Spiru Haret să fie primiţi la titularizare

  1. Astazi toti analfabetii vor diplome de studii superioare,le este rusine sa munceasca fizic,prefera sa ingrijeasca batranii in strainatate cu toate diplomele pe care le au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *