Bătaie într-un bar de pe Bulevardul „Mihai Eminescu”. Un agent de pază la spital!

Trei tineri au provocat un scandal într-un bar de pe Bulevardul Mihai Eminescu, unul din agenţii de pază ajungând la spital cu leziuni puternice la cap. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.40, un echipaj auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care  executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Botoşani, a fost direcţionat în urma  unui apel telefonic, la barul „Doi cocoşi” situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde personalul de pază sesiza producerea unui scandal.

Jandarmii s-au deplasat în cel mai scurt timp, au aplanat conflictul şi au identificat trei tineri, în vârstă de 22, 23 şi 32 de ani, din municipiul Botoşani, care au provocat scandal în bar, iar în urma intervenţiei echipajului de la o firmă de pază, care  i-a scos afară din bar, cei trei l-au lovit cu pumnii în zona capului pe unul dintre agenţii de pază, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea acestuia la spital pentru îngrijiri medicale.

Jandarmii le-au întocmit tinerilor actele de constatare , sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”.

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru soluţionare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *