Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa: La jumătatea lunii iunie ar trebui să startăm lucrările la Parcul Cornişa

semnare contract lucrari Cornisa- Primar Ovidiu Portariuc- patron Electroalfa Gheorghe Ciubotaru (2)Reprezentantul firmei Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, a declarat, luni, că la jumătatea lunii iunie vor demara lucrările la Parcul Cornişa. Acesta a precizat că Primăria a predat amplasamentul, însă ordinal de începere a lucrării nu a fost dat încă. Patronul companiei Electroalfa, firma care va realiza investiţia, a declarat că lucrările au fost întârziate din cauza “unei erori asupra unei bucăţi de teren”, însă dă asigurări că lucrarea va fi realizată în termenul stabilit iniţial.

Se aşteaptă semnarea unui act adiţional, datorită schimbării de amplasament şi eliberării unei noi autorizaţii de construcţie. Ar trebui să apară în câteva zile. În principiu, se poate face lucrarea în termenul care era iniţial, însă, în urma analizei axei pe care are loc finanţarea, prelungirea contractului cu şase până la 12 luni este posibilă. Noi ne propunem să nu prelungim aşa de mult şi să încercăm să finalizăm lucrarea în cel mai scurt timp”, a spus Gheorghe Ciubotaru.

Acesta a mai spus că Electroalfa va colabora şi cu alte firme specializate pentru realizarea parcului.

Orice firmă care are competenţă şi dă dpvadă de professionalism, poate contribui la realizarea lucrărilor de la Cornişa este binevenită”, a adăugat Ciubotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *