Sportive premiate pentru medalii obţinute la Mondialele şi Europenele de haltere

Trei firme din judeţul Botoşani, dar şi prefectul Costică Macaleţi, au premiat, luni, trei dintre cele mai bune sportive halterofile CS Botosani premiateale judeţului, care au avut, în lunile aprilie şi mai, performanţe semnificative la campionatele mondiale şi europene de haltere.

Patronul de la Electroalfa Internţional, Gheorghe Ciubotaru, a acordat un premiu halterofilei Bianca Molie, care a cucerit o medalie de aur şi două de argint la Campionatul Mondial de juniori I din Peru, care a avut loc în această lună. Sportiva este legitimată la CS Botoşani şi este antrenată de Constantin Urdaş.

De asemenea, directorul de la Conrec, Mihai Vrăjitoru, a înmânat un premiu în bani halterofilei Loredana Toma, care a cucerit două medalii de argint şi una de bronz la Campionatele Europene de senisori care au avut loc luna trecută în Albania, la Tirana. La fel ca Bianca Molie, Loredana Toma este legitimată la CS Botoşani şi este antrenată de Constantin Urdaş

Totodată, patronul de la Aquaterm, Cristian Alexuc, a premiat-o pe Sorina Hulpan, care a cucerit o medalie de aur şi două de argint la Campionatul Mondial de Juniori II din Uzbekistan, care a avut loc luna trecută. Sportiva este legitimată tot la CS Botoşani, dar este antrenată de Vasile Cocioran.

Prefectul le-a înmânat sportivelor câte o diplomă şi un buchet de flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *