Ţurcanu: Nu putem ajunge într-o situaţie să intrăm în faliment cu spitalul sau să îl vindem pe bucăţi

turcanu costum popular1Preşedintele Consiliului Judeţean a cerut conducerii Spitalului Judeţean să resolve problema datoriilor, în caz contrar directorii riscă să-şi piardă funcţiile. Florin Ţurcanu a declarat că a avut o discuţie cu reprezentanţii Comitetul director al Spitalului Judeţean, cărora le-a transmis că nu doreşte ca spitalul să intre în faliment.

Le-am spus spus foarte clar, că nu vreau să bag spitalul în faliment, că există legea falimentului, cum există şi la Consiliul judeţean şi la Primărie. Le-am cerut să ia toate deciziile legale pentru a rezolva problema cu datoriile şi arieratele. Nu putem ajunge într-o situaţie să intrăm în faliment cu spitalul sau să îl vindem pe bucăţi. Dacă nu îţi plăteşti datoriile, te bagă în lichidare şi atunci vindem spitalul. Şi nu îmi doresc asta. Le-am spus celor de la spital că dacă nu rezolvă problema cu datoriile, pleacă acasă. Trebuie să trateze bolnavii foarte bine, să le ofere condiţii cu banii pe care îi iau”, a spus preşedintele CJ.

Ţurcanu acuză că în UPU se fac internări nejustificate, iar din acest motiv cheltuielile în spital sunt mari.

3 thoughts on “Ţurcanu: Nu putem ajunge într-o situaţie să intrăm în faliment cu spitalul sau să îl vindem pe bucăţi

  1. Problema incadrarilor nu e rezolvata,reducem din sporuri,nu mai dam tichete de masa,cred ca singura solutie este sa-i dam afara pe medici si asistenti dar sa pastram conducerea si sa le marim si salariile.Se pare ca ce se intampla la regia de Apa se intampla si in sanatate.Cre4d ca nu trebuie sa va ganditi prea mult pentru a gasii strategii in aceste domenii.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DA . AR FI FOARTE INTERESANT SA SE FACA CONTROALE FOARTE MINUTIOASE IN UPU SI PUNCTELE DE LUCRU SI IN SECTII SI IN BFT – PEDIATRIE ……POATE SE AFLA DACA SUNT CHIAR INTERNATI COPII ….NU ?
    HARTII SUNT . SLAVA DOMNULUI . BANII CURG IN BUZUNARE ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *