Iftime i-a mulţumit întâi lui Flutur şi apoi lui Portariuc

Valeriu Iftime, cu Ovidiu PortariucOmul de afaceri Valeriu Iftime, care este patronul grupului Elsaco şi preşedintele clubului FC Botoşani, i-a mulţumit, sâmbătă, în cadrul festivităţii de premiere a fotbaliştilor şi tehnicienilor FC Botoşani, fostului primar Cătălin Flutur pentru performanţa de promovare în prima ligă. În discursul său, Iftime şi-a manifestat aprecierea întâi faţă de fostul primar, iar apoi de Ovidiu Portariuc, care era prezent pe stadion.

Nimic nu se poate face în lumea asta fără organizare şi fără bani. Ca atare, aş vrea să mulţumesc în mod special domnului Cătălin Flutur, care a fost cu noi de-a lungul timpului, apoi, văr rog să mă credeţi, că eu nu am nicio afinitate politică, aş vrea să mulţumesc domnului Portariuc, care a luat acest proiect şi l-a dus mai departe”, a afirmat Iftime.

Acesta i-a mulţumit şi preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, pentru intenţia de a sprijini FC Botoşani.

Iftime a cerut sprijin autorităţilor pentru „un proiect durabil pentru divizia A”.

One thought on “Iftime i-a mulţumit întâi lui Flutur şi apoi lui Portariuc

  1. Normal că Flutur va fi inegalabil cu ceea ce a construit!Pulimea,cum generic a numit-o ex-prim ministrul Adrian Năstase ,a votat cu dosul,că numai cap nu poţi să-i spui la ce poartă pe umeri!Să treacă şi cei 3 ani care au rămas de mandat şi o să vedem dacă entuziasmul prostesc al iobagilor uslinosi o să mai apară….vă asigur că nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *