Moment istoric pe Municipal: FC Botoşani a sărbătorit prima promovare din istorie. FOTO

FC Botosani a promovatMii de spectatori au asistat, sâmbătă, pe Stadionul Municipal la un moment istoric pentru Botoşani. Pentru prima dată în istoria fotbalului, judeţul Botoşani are o echipă în prima ligă. Momentul a fost marcat, sâmbătă, la sfârşitul partidei cu CS Otopeni, încheiată cu scorul de 2-0 (1-o), prin înmânarea tricourilor, medaliilor de campioni şi a cupei campionilor seriei I din Liga a doua.

Celebrii fotbalişti Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu au înmânat fiecăruia dintre jucători, dar şi tehnicienilor echipei- antrenorul principal Cristian Popovici, dar şi secunzilor Marius Gireadă, Valeriu Bordeanu, Alin Bejan şi Alin Bordeanu, şi oficialilor clubului medaliile de campioni.

Ulterior, căpitanul formaţiei, Ciprian Dinu a ridicat cupa în mână, bucurându-se, alături de coechipieri, de promovare.

„De 16 ani, de când am intrat în fenomenul fotbal am reuşit să promovăm din D în C, din C în B, iar acum iată-ne promovaţi în prima ligă. Am promis că vom intra în liga 1 şi am reuşit alături de dumneavoastră şi vă rugăm să rămâneţi alături de noi, pentru că vrem să rămânem în prima ligă şi să jucăm an de an cu echipe ca Steaua, Dinamo, CFR Cluj”, a spus preşedintele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

La eveniment a luat parte şi primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei.

Portariuc a promis că Primăria va face tot ce ţine de ea pentru ca FC Botoşani să joacă primul meci din Liga 1 pe teren propriu.

„În primul rând, mulţumim echipei pentru bucuria enormă pe care a reuşit să o aducă. În al doilea rând, vreau să mulţumesc finanţatorilor acestei echipe, domnului Iftime şi domnului Şfaiţer, oameni inimoşi, care, de ani de zile, au promi şi sperat că vor duce Botoşaniul în Liga 1. Iată că astăzi acest vis a devenit realitate. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc botoşănenilor pentru echipă şi pentru asta am venit astăzi aici să vă promit că Primăria face tot ce poate pentru ca primul meci să se joace aici, la Botoşani”, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Moment istoric pe Municipal: FC Botoşani a sărbătorit prima promovare din istorie. FOTO

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa fiti sanatosi, bucurosi si impliniti!
    Felicitari!
    Pana la urma, ati primit ce-ati meritat.
    De acum urmeaza ce-i mai greu.
    Asa sa va ajute Dumnezeu!

  2. PoaTE D-UL sFAITER ARE PROBLEME DE MEMORIE,F.C.bOTOSANI NU A FOST IN GRUPA”D” ,IN C SI B DA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *