Elsaco vrea să preia Nova Apaserv

Elsaco-sediuGrupul de firme Elsaco este interesat de preluarea Nova Apaserv după anunţul externalizării mai multor servicii.

Valeriu Iftime, acţionar al grupului de firme, a precizat că este interesat de preluarea operatorului, însă aşteaptă ca autorităţile să pună în practică deciziile de externalizare a serviciilor. Potrivit acestuia, în prezent Nova Apaserv se confruntă cu o problemă de management în condiţiile în care majoritatea operatorilor de apă din ţară şi din lume sunt profitabili.

În ceea ce priveşte managementul, de curând directorii interimari Gabriel Cârlan, director general, Neculai Gheorghică, director adjunct, şi Ady Petruşcă, director adjunct operaţional, au fost definitivaţi pe funcţii, având susţinere politică.

Operatorul de apă a înregistrat anul trecut un profit de aproximativ 400.000 de lei, însă doar scriptic, în realitate societatea neputând să-şi susţină activitatea fără sprijinul acţionarilor.

2 thoughts on “Elsaco vrea să preia Nova Apaserv

  1. Directorii nu trebuie sa aiba sustinere politica ,le trebuie profesionalism iar in consiliul de administratii sa nu fie doar fripturisti model Halasan care se pricepe la toate si nimic.A transformat o Casa de cultura a Tineretului in sc.pt.destrabalare.

  2. Daca Societatea de Apa are probleme de management, atunci cum se face ca toti directorii sustinuti politic au fost definitivati pe posturi? Este un nonsens!
    Pentru asemenea motive, in primul rind toti directorii trebuiau destituiti, nu definitivati. In al doilea rind, daca la societate va mai fi doar un sfert din numarul actual de angajati, atunci cum se justifica numarul mare de directori si directorasi care ,,papa salarii mari”. Acestea nu sunt, oare, cheltuieli inutile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *