Mai puţine lampioane lansate la sărbătoarea PNL, din cauza vântului. Foto!

pnl lampioaneÎn jur de 100 de liberali botoşăneni au marcat, vineri, 138 de ani de la înfiinţarea partidului. Manifestările  au debutat la ora 17.30, printr-un seminar organizat la Teatrul “Mihai Eminescu”, unde s-a vorbit despre liberalism si istoria PNL. Aceştia s-au deplasat ulterior în faţa Casei Sindicatelor, unde au înălţat cel mai mare drapel tricolor din această parte a țării, după care s-au îndreptat către parcul Ion Pillat (lângă magazinul Junior), de unde au lansat lampioane. Din cauza vântului, au fost înălţate doar câteva zeci de lampioane şi nu toate cele 138 care trebuiau să semnifice cei 138 de ani de la fondarea partidului.

Nici nu am dorit să facem mare această manifestare. Atât am încercat să ne adunăm să  sărbătorim 138 de ani de la înfiinţarea PNL, şi am sărbătorit cu câteva acţiuni. Am invitat tineri în special, dar şi mai vârstnici, cei care şi-au manifestat disponibilitatea să vină. Nu am vrut să organizăm o acţiune foarte mare, deşi o puteam face, dar era o problemă de costuri”, a spus Viorel Iliuţă, preşedintele organizaţiei municipale a PNL.

Pentru că bătea şi vântul, câteva dintre lampioane au ajuns în copaci ori sau oprit în firele de la reţeaua electrică. La eveniment a lipsit preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, din conducerea partidului fiind prezent doar Viorel Iliuţă, Viorel Grigoraş şi fratele lui Florin Ţurcanu, Mihai Ţurcanu, Pentru că nu au fost lansate toate cele 138 de lampioane, acţiunea a durat doat câteva zeci de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *