Societatea Nova Apaserv, din nou cu conturile blocate

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Societatea Nova Apaserv are din nou conturile blocate de Direcţia de Finanţe, pentru datorii de şapte miliarde lei vechi la stat. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat, vineri, că efortul Consiliului Judeţean depus în urmă cu o lună, când a fost capitalul social al societăţii cu 60 miliarde lei, a fost zadarnic.

Am mărit capitalul social cu 60 miliarde lei, am plătit datoriile la buget şi iar au conturile blocate pentru că au din nou datorii la buget de vreo şapte miliarde lei”, a spus Ţurcanu.

El a mai declarat că cei care au falimentat societatea Apa Grup şi la numai un an de la înfiinţare au băgat în datorii şi societatea Nova  Apaserv ar trebui să răspundă.

M-au lăsat cu un litigiu de 270 miliarde lei între Apa Grup şi Nova Apaserv. Am reuşit cu greu să trimitem spre rejudecare la Suceava, după ce era pierdut procesul la Botoşani, ca să putem să aducem argument reale şi să îl câştigăm, pentru că 270 miliarde lei trebuiau plătite de societate şi CJ. Nu am vrut să bag CJ în faliment, pentru că o societate de-a lungul timpului nu a ştiut să ducă la îndeplinire obiectivele”, a mai spus Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *