Uvertura Mall anunţă deschiderea unui nou magazin

Liderul pieței de retail de jucării deschide sâmbată, 25 mai 2013, ora 12:00, al 29-lea magazin al rețelei în Uvertura Mall din Botoșani, etaj 3.

Magazinul de jucării Noriel a pregătit vizitatorilor săi surprize şi o atmosferă magică. Pe lângă petrecerea de deschidere, sâmbătă, între orele 12:00-16:00, vor avea loc activităţi de face-painting, modelaj de baloane şi jocuri creative, iar primii 50 de cumpărători vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care îl pot folosi pentru achiziţionarea de jucării din magazin. In perioada 24 mai – 2 iunie, concurs cu premiul cel mare o excursie de 2 persoane la Disneyland, detalii pe www.noriel.ro Mai mult decât atât, clienţii care cumpără în primele 2 săptămâni, au 10% reducere la produsele din magazinul de jucării Noriel.

Magazinele de jucării Noriel se adresează copiilor dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *