Florin Turcanu catre angajatii Nova Apaserv: Fac un apel sa intelega ca societatea este intr-o situatie delicata

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat, vineri, ca nu a avut de ales in cazul deciziei dureroase luate la societatea Nova Apaserv. El a precizat ca societatea are datorii si conturile blocate, iar din acest motiv nu exista indici de performanta pentru a accesa un credit necesar derularii unui proiect de 102 milioane euro.

Turcanu a spus ca decizia a fost luata in urma unei discutii cu reprezentantii BERD.

Singura solutie credibila a fost externalizarea serviciilor, iar cheltuiala va fi clar limitata. Vom pune conditii clare . Trebuia sa aiba scrisoare de garantie, experienta similara. Nu o sa vina o societate de bazar. Dar daca intra societatea in faliment, ce se intampla, ce se intampla cu angajatii. Prin externalizare, vor fi reduse cheltuielile cu peste 20% la fiecare compartiment, iar incasarile vor creste mult”, a spus Florin Turcanu.

Societatea Nova Apaserv va ramane doar cu Unitatea de Implementare a Proiectelor, Achizitia, laboratoarele, statiile de tratare, corpul de control. Florin Turcanu a mai spus ca salariatii cei mai buni de la serviciile externalizate ar putea fi preluati de societatea care va castiga licitatia. El spune ca se asteapta si la proteste din partea salariatilor de la Nova Apaserv, afectati de masura.

Fac un apel catre toti angajatii sa intelega ca societatea este intr-o situatie delicata. Sa aiba rabdare si ca experienta si expertiza lor va fi analizata de noua societate, iar cei mai buni vor fi preluati. Nu-mi permit sa bag CJ in faliment pentru ca o societate nu a stiut sa duca la indeplinire obiectivele”, a mai spus Turcanu.

One thought on “Florin Turcanu catre angajatii Nova Apaserv: Fac un apel sa intelega ca societatea este intr-o situatie delicata

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Stimati Botosaneni, societatea SC NOVA APA SERV …. ESTE IN FALIMENT… !!! NU MAI PLATITI IN AVANS NICI O SUMA DE BANI, VETI RAMANE PIERDUTI DE EI !!!

    ….SURSA : Cineva din conducerea SC APA NOVA SERV !!! …..de asta e asa de delicata situatia !!! 🙂 ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *