Angajaţii de la Nova Apaserv rămân fără locuri de muncă. Mai multe servicii vor fi externalizate!

nova apaserv BotosaniConsiliul de administratie al Nova Apaserv a deci, joi, externalizarea a noi servicii din cadrul societatii. Este vorba de externalizarea serviciilor comercial, contabilitate, resurse umane şi intervenţie apă canal şi, paradoxal, contractarea unor servicii de consultanţă pentru a vedea oportunitatea externalizării. Decizia luata a starnit controverse intre membrii CA de la Nova Apaserv, membrii PSD opunandu-se acestei masuri.

Prin aceasta externalizare, aproximativ 300 de oameni vor ramane fara locuri de munca. Serviciile care vor fi externalizate vor fi scoase la licitatie.

Masura luata de CA al Nova Apaserv a fost criticata, vineri, si de senatorul PSD, Doina Federovici. Aceasta a declarat ca reprezentantii unitatii trebuiau sa gaseasca alte masuri de redresare a unitatii.

Fara a contrazice reprezentantii Consiliului Judetean si ai managerilor de la Nova Apaserv, as dori sa exprim un punct de vedere personal cu privire la decizia Consiliului de Administratie de la Nova Apaserv de a externaliza mai multe servicii. Personal am fost manager de unitate si am avut in acea unitate cateva servicii externalizate. Stiu foarte bine ca externalizarea duce la costuri mult mai mari si de aceea cred ca unitatea prin prisma externalizarii nu va avea un beneficiu imediat, din contra, nu avem o garantie ca personalul va fi preluat de acele firme care vor castiga si nu cred ca va fi un management mai performant in perioada urmatoare. Cred ca exista loc si pentru alte solutii de redresare a acestei unitati si noi toti putem gasi alte variante, nu cele privind externalizarea. Dar este un punct de vedere personal, am primit foarte multe telefoane, si 90% din ele condamna aceasta decizie„, a spus senatorul Doina Federovici.

One thought on “Angajaţii de la Nova Apaserv rămân fără locuri de muncă. Mai multe servicii vor fi externalizate!

  1. VA MULTUMIM PENTRU VOTUL DAT IN 2012??? CREDETI CA DL TURCANU ESTE INTERESAT PENTRU VOI????TOTI AU INTELES DIN TOTDEAUNA CA SOCIETATEA APA ESTE O PROBLEMA
    ??? ANALIZATI SIMPLU, TOTUL PENTRU PARTID DE LA INSTIGATORII PENTRU BUZUNARUL PROPRIU?? CUM DL TURCANU II FACE BOGATI PE PROFITORI??? DAR 25 OAMENI CARE CASTIGA DUPA EXTERNALIZARE ESTE ECHIVALENTUL A 300-400 DE VIITORI VOTANTI LA CARE SE ADUCA NEAMURILE SI POT AJUNGE LA 2000-3000 VOTANTI,DEGEABA MAI STRIGA IN 2016 CA VREA FUNCTIA,VA PATI CUM SAU INSELAT CEI DIN MUNICIPIUL BOTOSANI CU PORTARIUIC. RUSINE DL VEGETARIAN CU COSTUM NATIONAL,UN PINOCHIO AUTENTICV,CARE NU GANDESTE PENTRU CEI SARACI???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *