Reprezentanţii Spitalului Judeţean au în vedere introducerea unor taxe pentru creşterea veniturilor. Vezi unde!

spitalul judeteanConducerea Spitalului Judeţean va lua nişte măsuri care să ducă la eficientizarea actului medical, prin reducerea cheltuielilor şi creşterea veniturilor proprii. Astfel, pe lângă taxele de confort ce urmează a fi instituite la Spitalul Judeţean şi Secţia de Obstetrică şi Ginecologie, se mai are în vedere introducerea unor taxe pentru fişe medicale, dar şi pentru unele investigaţii medicale.

Dacă va fi cazul de spitalizare la cerere cu plată şi luăm în calcul ca şi acele investigaţii care se fac la RMN, Computer Tomograf, şi unde situaţia permite şi nu se încalcă legea, să fie o coparticipare”, a spus Asaftei.

De asemenea, pentru eficientizarea activităţii, conducerea spitalului a decis ca până la sfârşitul lunii mai personalul medical de pe secţiile mai puţin aglomerate să fie distribuit pe altele.

S-a luat măsura ca acolo unde este o normare medie să fie o normare la minim, în vederea desfăşurării activităţii. S-a dat termen până la sfârşitul lunii să vină cu situaţia, să vedem cum stăm cu personalul.  Deja se lucrează la această situaţie”, a adăugat Asaftei.

One thought on “Reprezentanţii Spitalului Judeţean au în vedere introducerea unor taxe pentru creşterea veniturilor. Vezi unde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *