Circul Belucci în spectacole la Botoşani

Circul Belucci la BotosaniCircul Acquatico Bellucci va fi prezent, de joi seară până duminică, la Botoşani. Artiştii trupei vor prezenta, în fiecare zi, de la 19.00, iar sâmbătă şi duminică şi de la orele 16.30, în Poligonul ACR, un spectacol de divertisment pentru toate vârstele.

Câstigător al Leului de Aur la Festivalul Internaţional de Artă a Circului din Bucureşti editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost in vara trecuta gazda show-ului de televiziune “Serviti va rog” de la ProTV, unde a avut un succes neaşteptat la public si la critici, circul Belucci realizează un turneu prin marile oraşe ale României, printre care şi Botoşani.

Trupa condusă de familia Belucci- Medini are în program un număr intitulat “Piraţii în căutarea fericirii fără sfârşit (cu artişti participanţi la Romanii au talent 2013). Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori.

Spectatorii pot admira, de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspăimantatorii pirania rosii din raul amazonian.

Preţul de intrare la spectacol este de 35- 40 de lei pentru adulţi şi de 30-35 lei pentru copii.

Pentru informaţii, cei interesaţi pot suna la unul din numerele de telefon: 0724750704, 0761209444, 0761209434

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *