Controale in magazine pentru depistarea spirtului ucigator Alcofarm

spirt alcofarmComisarii de la Protectia Consumatorului au luat la purecat magazinele in cautarea spirtului Alcofarm si oprirea acestuia de la comercializare. Mirel Rogalschi, comisar sef adjunct la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului, a declarat ca pina la aceasta data, produsul nu a fost gasit la Botosani.

Produsul are in compozitie alcool metilic, desi pe eticheta este mentionat alcool etilic si este fabricat la Bistrita Nasaud.

Produsul este extrem de toxic, de la inceputul anului fiind semnalate 25 de decese in tara, iar, miercuri, a fost semnalat un deces si in judetul Iasi. Noi avem in desfasurare controlul si dispunem retragerea definitiva si distrugerea produsului, daca se constata. Problema este grava, societatea fiind in insolventa din 2006 si produsul s-ar parea ca este contrafacut„, a spus Rogalschi.

Reprezentantii Protectiei Consumatorului fac apel la consumatori sa nu consume acest produs, iar daca sesizeaza pe rafturile magazinelor acest produs, sa anunte la Tel. 0231. 512. 958.

Si Directia de Sanatate Publica Botosani are derulare un control pentru depistarea acestui produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *