Bătaie pe locurile de veci, „de la stradă”, de la Pacea. Cele mai multe cereri vin de la VIP-uri!

Societatea Urban Serv nu a făcut faţă solicitărilor de concesionare a unor locuri de veci din Cimitirul Pacea.  Cele aproape 250 de locuri de veci realizate în extinderea cimitirului, spre fundaţia Hand of Help, s-au concesionat ca pâinea caldă. Majoritatea celor care au dorit să concesioneze un loc de veci „la stradă” sunt VIP-uri, respectiv politicieni sau directori de instituţii. Şi costul pentru un loc de veci a fost pe măsură, un astfel de loc în zona respectivă fiind concesionat cu 2700 lei, pe o perioadă de 15 ani.

În acea zonă s-au făcut 140 cripte suprapuse, aproape 250 de locuri de înhumare şi toate au fost date. Sunt oameni de toate vârstele care au concesionat. Sunt şi destule VIP-uri, începând de la foşti parlamentari, până la directori de instituţii. Unii au venit şi au concesionat locul pentru ei, alţii pentru părinţi”, a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Multe dintre solicitări nu au putut fi rezolvate, asta în ciuda faptului că locuri pentru înhumare mai sunt în extinderea din capătul cimitirului, înspre zona Cornişa.

One thought on “Bătaie pe locurile de veci, „de la stradă”, de la Pacea. Cele mai multe cereri vin de la VIP-uri!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    cica alea la 2.700 lei sunt locuri care au rezervare in Rai :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *