Un tânăr beat turtă a avariat mai multe maşini, în Parcul Tineretului

Un tânăr de 24 de ani a urcat beat turtă la volan , provocând un accident soldat cu avarierea unor maşini. Miercuri seară, în jurul orei 18,00, Lucian C. conducea un autoturism pe strada Donici, din municipiul Botoşani, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism staţionat.

După impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în zona intersecţiei dintre strada Parcul Tineretului cu Aleea Parcul Tineretului, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat în mişcare.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul evenimentelor au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de  1,16 mg/l alcool în aerul expirat; tânărul a fost apoi condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, de către conducătorul unui autovehicul, ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, urmând a se propune soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *