Primarul a inspectat plantarea panseluţelor în municipiu

flori plantarePrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a efectuat în cursul zilei de marti o vizită pe mai multe artere rutiere din oraş unde au loc lucrări de reparaţii şi întreţinere a străzilor, precum şi în locațiile unde se plantează flori. Însoţit de viceprimarul Cosmin Andrei, primarul a verificat stadiul lucrărilor, precum şi curăţenia generală în respectivele zone.

Am vrut să verific personal modul cum decurg lucrările de plantare a florilor. Avem un decalaj de aproximativ o săptămână  faţă de anii precedenţi în începerea  lucrărilor de plantare, întârziere cauzată de aprobarea bugetului. Sunt sigur că în aproximativ 7-8 zile oraşul va arăta cu totul altfel din acest punct de vedere”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

flori plantare 1De asemenea, Primăria municipiului Botoşani informează că de ieri, 20 mai 2013, a început plantarea de flori anuale în spaţiile verzi intens frecventate de cetăţeni: parcuri, scuaruri, pietonale, intersecţii de străzi şi sensuri giratorii. Menţionăm că se vor planta 135.000 de răsaduri de flori anuale, la un număr de 30 de obiective. De asemenea, în şase locaţii, pe lângă plantarea de flori, se vor executa şi amenajări cu stâncărie.

În data de 20 mai 2013 s-au plantat flori în intersecţia Bulevardul Mihai Eminescu – Strada Marchian – Strada George Enescu (5450 fire de răsad) , cât şi în Parcul APM (2100 fire).

portariuc si cosmin adrei la plantare floriAstăzi, 21 mai 2013, se plantează flori în sensul giratoriu Cuza Vodă – Marchian (4200 fire de răsad), sensul giratoriu Dreptăţii – Independenţei – Griviţa (Mall) (3350 fire), cât şi la intersecţia Calea Naţională – Marchian (2100 fire).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *