Tineri liberali botoşăneni, în structura de conducere centrală

alegeri pnl centralTinerii liberali și-au ales, sâmbătă, conducerea centrală. În cadrul Conferinței Naționale de Alegeri a Tineretului Național, liberalul Florin Alexe a primit, pentru doi ani, un nou mandat de președinte a Tineretului Național Liberal. Acesta va conduce liberalii din toată țara alături de un nou Birou Permanent Național, format din 46 de membri, din care un președinte executiv, un secretar general, 22 de vicepreședinți și 22 de membri. Pentru o funcție de membru în Biroul Permanent Național a fost votat și Lucian Diac- Milatinovici, președintele Organizației Teritoriale a TNL Botoșani, care a fost susținut de delegația de tineri botoșăneni. De asemenea, pentru a face parte din Biroul Național de conducere al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali, a fost ales și Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale a TNL Botoșani.

Sunt mândru că tinerii liberali din județul Botoșani nu s-au lăsat descurajați de distanța mare ce ne desparte de București, reprezentând delegația din județul nostru într-un număr de 55 de persoane. Președintele TNL România, Florin Alexe a felicitat inițiativa seniorilor liberali de a sprijini tinerii în funcții publice, amintind succesele de la alegerile locale. Sunt convins că în spațiul politic românesc, tinerii liberali botoșăneni au un cuvânt de spus, a declarat Lucian Diac-Milatinovici, președintele Organizației Teritoriale a TNL Botoșani.

În cadrul Conferinței Naționale de Alegeri a Tineretului Național Liberal și în prezența a 3.500 de delegați și invitați, tinerii liberali și-au lansat noul program, “TNL dezvoltă România”, acesta constituind moțiunea pe baza căreia Florin Alexe a candidat pentru un nou mandat de președinte al TNL, alături de tinerii pe care i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent Național.

Ca și inovație, tinerii liberali au ales sistemul de vot electronic, utilizat de TNL pentru prima dată în România, sistem care a permis configurarea și operarea votului, numărarea voturilor și afișarea rezultatelor, întregul proces fiind securizat.

La acțiunea tinerilor liberali au participat și liderii USL, Crin Antonescu- președintele PNL, Victor Ponta- președintele PSD și Daniel Constantin – președintele PC.

Sursa> comunicat PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *