Tânăr în stare gravă în urma unui accident de motocicletă

accident motocicletaUn tânăr de 25 de ani a fost transferat în stare gravă la Iaşi, după ce a intrat cu motocicleta într-o căruţă. Petru C., din comuna Prăjeni, conducea o motocicletă pe DJ 282 B, în afara localităţii Cîmpeni, comuna Prăjeni, şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o căruţă care se deplasa în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, fiind condus regulamentar de către P. Gheorghe de 31 ani, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea motociclistului, transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, precum şi a conducătorului  atelajului hipo, care a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Botoşani.

Conducătorul motocicletei prezenta halenă alcoolică, însă starea sa psiho-fizică nu a permis testarea alcoolscopică, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de  vătămare corporală din culpă  şi conducerea pe drumurile publice a unui  autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere, urmând a se propune  soluție procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *