Primarul Portariuc: Vom amenaja în sensurile giratorii nişte grădini frumoase

Primarul Ovidiu Portariuc vrea ca sensurile giratorii din municipiu să arate ca „nişte grădini frumoase”.  Municipalitatea a alocat anul acesta 400.000 lei pentru achiziţia a 135.000 fire flori şi 2500 de butaşi de trandafiri.

Am cerut ca în sensurile giratorii să avem un aranjament deosebit , pentru că înainte aveam acele schele care obturau vizibilitatea şi vom amenaja acolo nişte grădini frumoase”, a spus Portariuc.

Acesta susţine că suma alocată pentru flori este mai mare anul acesta şi urmare a faptului că spaţiile verzi s-au mărit cu 30% după finalizarea unor investiţii.

One thought on “Primarul Portariuc: Vom amenaja în sensurile giratorii nişte grădini frumoase

  1. In campania electorala mai-iunie 2012 rosteai niste cuvinte de genul ” mai putine panselute, mai multe locuri de munca”, stii tu; lupu-si schimba parul dar naravul, ba. Faceti parte toti din aceeasi casta de sobolani care se hranesc doar din minciuna. Sa iti fie rusine, domnu’ Portariuc, ai un an de cand esti edilul acestui oras si zero rezultate…aaa, si sa stii ca tinerii inca asteapta locuintele alea la 8000 de euro. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Pa Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *