Botoşăneanca din serialul «Pariu cu viaţa»: «Vlad mi-a pus inelul pe deget»

Cristina Ciobănaşu face parte din trupa-fenomen a momentului, LaLa Band, şi joacă rolul Ancăi, în serialul “Pariu cu viaţa”, în fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV .

Chiar dacă are doar 16 ani, simpatica actriţă gândeşte deja ca un om mare şi este conştientă că pentru a-şi împlini visele este nevoie de multă muncă. Aceasta pune şcoala pe primul loc, dorindu-şi foarte mult să devină studentă la Actorie, dar nu neglijează nici relaţia pe care o are cu Vlad Gherman, cel care îi este partener şi în serial.

De mai bine de un an, trăieşti o frumoasă poveste de iubire cu Vlad. Cum a început totul?

Cu o întâlnire şi bineînţeles cu un sărut. Am fost în parc şi la film, mai am şi acum biletele. Când a venit să mă ia de acasă i-a adus flori mamei.

Ce a zis “mama” ta Ruxandra Ion? Dar părinţii tăi biologici? Aţi primit binecuvântarea lor?

Păi dacă a venit Vlad cu flori, trebuia să ne dea binecuvântarea. Ca orice mamă, fie ea şi de împrumut, e fericită dacă eu sunt fericită. Mama şi tata îl plac foarte mult pe Vlad şi au avut o reacţie de părinţi normali. Sunt fericiţi dacă eu sunt fericită, iar eu sunt.     

În anul 2008, a fost un caz la “Dansez pentru tine”.Pentru ea a dansat Alex Velea

Cum a crescut relaţia voastră?

Relaţia decurge normal, ca între doi tineri de aproape 17 şi 20 de ani. Ne iubim şi suntem fericiţi. La un an de la prima întâlnire am primit un inel şi ne-am jucat de-a logodna. Suntem însă prea mici să ne gândim la lucruri aşa de serioase. Visăm şi ne facem planuri ca orice tânăr, dar până acolo mai e mult.

Vă gândiţi să vă mutaţi împreună? Te vezi îmbătrânind alături de Vlad?

Nici nu se pune problema momentan. Toate lucrurile se fac la timpul lor. Dacă nu m-aş vedea îmbătrânind lângă el, nu am mai putea vorbi despre o relaţie. Aşa cum spuneam ne iubim şi e normal să visăm că e pentru toată viaţa, chiar cântăm amândoi o piesă care se numeşte “I Wanna Grow Old With You”.

Care este cel mai romantic gest pe care l-a făcut pentru tine?

Sunt foarte multe. De la florile pe care le primesc la fiecare spectacol şi în fiecare lună pe data de 18, până la momentul când mi-a pus inelul pe deget şi mi-a dat medalionul pe care scrie “I really, really love you” (“Te iubesc cu adevărat”, n.r.).

Face parte din trupa-fenomen LaLa Band

De curând, ai format un duet împreună cu Vlad. Despre ce este vorba în acest proiect?

Cântăm foarte mult împreuna în concertele LaLa Band. Într-o duminică, la mine acasă, am învăţat un cântec nou, care nu are nici o legatură cu serialul şi mi-am dat seama că ne dorim să facem asta, să cântăm balade de suflet care ne reprezintă. Aşa s-a născut proiectul ONE! Este vorba despre iubirea care ne leagă şi ne face să fim 2 ca 1, despre pasiunea pentru muzică, despre cântări unplugged care nu sunt foarte uzuale în peisajul muzical românesc.

Cânţi, dansezi şi joci în seriale. Dacă ar trebui să alegi un singur lucru pe care să îl faci pentru tot res-tul vieţii, care ar fi acela?

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost: să iubesc. Dacă mă întrebaţi ce carieră mi-aş alege, mi-ar fi foarte greu să vă răspund, pentru că nu aş putea renunţa nici la muzică, nici la actorie. Sunt două lucruri pe care le iubesc din tot sufletul şi fără de care nu cred că aş putea trăi.

Eşti un model pentru multe adolescente. Ce sfat le-ai dat celor care visează să aibă succesul tău?

Trebuie să visezi mult, dar să şi munceşti mult. Talent fără muncă multă e degeaba.

La 16 ani, Cristina este deja o adevărată vedetă printre tinerii de vârsta ei. Cu toate acestea, tânăra se comportă ca orice adolescent normal, are aceleaşi gânduri şi ocupaţii. Este elevă în clasa a X-a, visează să intre la Actorie şi este foarte ataşată de familia ei.

S-a născut la 24 septembrie 1996, la Botoşani;
În 2008, Alex Velea a participat într-o emisiune “Dansez pentru Tine”, pentru a o ajuta pe Cristinica, aşa cum o alintă prietenii, care avea o situaţie materială precară;
Producătoarea Ruxandra Ion o găzduieşte de când stă în Bucureşti. “E a doua mea mamă”;
Mai are un frate, Tudor, care este cu trei ani mai mic. “Este la Vorona, în clasa a VII-a. Mai am însă doi «fraţi» în familia de la Bucureşti, Cosmin şi Ducu”;
Este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti”, secţia Arta Actorului, şi visează să intre la UNATC, la Actorie;
A fost susţinută în carieră de actorii Carmen Tănase şi Marin Moraru, dar şi de echipa MediaPro;
Primul sărut cu Vlad, iubitul ei, a fost ca în filme, pentru că a avut loc în serialul “Pariu cu viaţa”;
Cei doi nu au fost niciodată singuri într-o vacanţă: “Nu am fost plecaţi niciodată singuri, ci am fost însoţiţi de părinţi”;
Regretă că nu îşi poate vedea părinţii biologici decât de două ori pe an: “Îi văd mult mai rar decât mi-aş dori, dar la vară mi-am propus să merg la ei împreună cu Vlad, câteva zile”;
Are o dietă alimentară bazată pe grătar de pui sau vită, peşte, fructe de mare şi salată, însă nu se poate abţine de la dulciuri: “Nu renunţ la dulceaţa de la bunica, la o îngheţată sau la ciocolată”;
Deşi este foarte tânără, nu fuge de bucătărie, ci pregăteşte cele mai bune clătite. De Paşte a vopsit chiar şi ouă: “Fac clătite după reţeta mamei, iar de Paşte am înroşit ouă cu Ruxandra”;
Preparatele ei preferate sunt foie gras sau sushi;
Nu are timp să meargă la sală foarte des, dar se menţine lucrând la coregrafiile pentru serial sau înotând, de câte ori are puţin timp liber.

Sursa: Click

One thought on “Botoşăneanca din serialul «Pariu cu viaţa»: «Vlad mi-a pus inelul pe deget»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com