Tânăr prins băut pe o motocicletă furată

masina politie rutieraGhinion pentru un  tânăr de 27 de ani care a ieşit la plimbare cu o motocicletă furată.  Adrian Cătălin P. a fost depistat  în trafic, pe strada Crihana, în localitatea Flămânzi, de poliţişti.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație  de 1,08 mg/l alcool pur în  aerul expirat.

Totodată, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă  permis de conducere pentru nicio categorie.

Tânărul este cercetat pentru  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de  către  o  persoană  care  are  o  îmbibație  alcoolică  în sânge, peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Mai mult, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că  motocicleta a fost furată în noaptea de 18 spre 19 aprilie din curtea locuinței lui D. M., din satul Cotu, comuna Copălău, judeţul Botoșani şi, la momentul depistării, autovehiculul se afla în posesia lui Florin B. de 19 ani, din sat Storești, comuna Frumușica.

În cauză continuă cercetările, pentru a stabili modul în care motocicleta a ajuns în posesia tânărului de 19 ani, care va fi de asemenea cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea, cu știință, a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere sau unei persoane care se află sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *