Portariuc vrea să îi facă cetăţeni de onoare pe jucătorii FC Botoşani

Ovidiu portariuc PSDPrimarul de Botoşani, Ovidiu Portariuc, analizează posibilitatea acordării titlului de cetăţean de onoare pentru jucătorii FC Botoşani care au realizat performanţa unică până acum de a promova în prima ligă. El a postat pe contul său de Facebook o astfel de idee, cerând părerile populaţiei.

„Ma gandesc tot mai mult sa-i facem pe jucatorii FC-ului cetateni de onoare ai Botosaniului!Ce parere aveti? Eu cred ca merita din plin acest titlu!Sigur ca vor fi si carcotasi care vor contesta aceasta initiativa, dar eu cred ca baietii astia au facut si vor face pe viitor mai mult pt Botosani ca imagine, emulatie, speranta decat multi altiii care au primit acest titlu!”, scrie primarul.

Reacţiile pe care suscitat o astfel de idee sunt diverse. Unii consideră că gestul este pripit, iar alţii cred că un astfel de titlu trebuie să fie acordat unor oameni care revoluţionează lumea.

„Prefer sa acordati titlul unui profesor, unui doctor, unui om care face o mana bionica pe care americanii o lauda, nu? E naiv gestul de a ne da rotunzi pana nu e cazul. Ganditi-va!„, spune Vladimir Imir.

Eu cred ca merita sa ne gandim cine a adus numele Botosani pe buzele atator oamenii?? Ati fost la vriun meci sa ii vedeti cum se zbat ??? Eu cred ca merita din plin acest lucru atat ei cat si stafu in frunte cu Popovici”, comentează Silviu Cristescu.

3 thoughts on “Portariuc vrea să îi facă cetăţeni de onoare pe jucătorii FC Botoşani

  1. -din articol aflam ca nataraul asta de portariuc mai si gandeste .
    -CE RACU AI FACUT PANA IN PREZENT IN BT??

  2. Aveti mare dreptate D-le Primar. Cata imagine,publicitate va face echipa de fotbal pentru municipiul Botosani,nici o alta personalitate cat de importanta ar fi ea nu poate face mai mult.

  3. nu merita sa fie cetateni de onoare,,ci mai degraba merita un stadion! nu e M. Eminescu cetatean de onoare deci ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *