Preşedintele CJ trimite din nou Corpul de control la Spitalul Judeţean. Vezi motivul!

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean trimite din nou Corpul de control la Spitalul Judeţean. Florin Ţurcanu a cerut Corpului de control o analiză privind situaţia financiară a spitalului pe vremea cât a fost condusă de medicul Ovidiu Mimor  şi care este situaţia financiară de acum, respectiv măsurile luate de Comitetul director pentru reducerea cheltuielilor din unitate.

Este o sumă alocată de Casa de Asiugurări în care managerul Spitalului Judeţean trebuie să se încadreze. Ne place, nu ne place…asta este bugetul”, a precizat preşedintele CJ.

El spune că unitatea va trebui să asigure asistenţă medicală bolnavilor cu banii primiţi de la instituţia de asigurări de sănătate.

One thought on “Preşedintele CJ trimite din nou Corpul de control la Spitalul Judeţean. Vezi motivul!

  1. Mă nepricopsitilor, voi nu sunteti în stare să-va îmbumbati nasturii la prohab, nu știti românește nici cât o coafeză ambetată absolut de telenovele, drept nu știti nici cât un maidanez nedresat si veniti să ne serviti lecții de organizare si conducere a spitalului. V-a trecut, o secundă, prin scofurlia voastra mare cât *dimingeana*, cu mintea cât dopul, că noi stim ca furati banii contribuabililor ?
    Ce tot veniti si va sfarcaiti ca n-aveti bani?
    Că sunteti prosti, asta va-e soarta! Mă tem că sunteti, în imbecilitatea și nesimțirea voastra incurabila si prea avari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *