Cristian Roman despre guvernarea USL la un an: Am avut parte de multe ezitari, lipsa de viziune si grave lacune in privinta managementului public

Cristian Roman- Catalin Flutur- Corneliu FurtunaReprezentantii PDL, PFC si PNTCD au prezentat, vineri, un bilant al guvernarii USL dupa un an de mandat.  Presedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman, a facut referire la Guvernarea pentru Botosani a USL.  Concluzia trasa de liderii locali ai celor trei partide a fost aceea ca nimic din ceea ce a promis USL nu s-a infaptuit.

 “Aceasta guvernare a insemnat luarea a 53 milioane lei din banii alocati pentru drumul Botosani-Suceava, a insemnat majorarea taxelor si impozitelor, a insemnat cel mai mic buget din intreaga Moldova. A insemnat oprirea tuturor investitiilor, nu a fost niciun proiect nou demarat in Botosani, iar cele vechi sunt blocate. In aceasta perioada, am avut parte de o multime de ezitari, lipsa de viziune si grave lacune in ceea ce priveste managementul public. Ca sa nu mai vorbim de circul ieftin dintre PSD si PNL cu care ne servesc aproape saptamanal, Intr-o concluzie, USL a umilit judetul Botosani”, a spus Roman.

La randul sau, presedintele PNTCD Botosani, Corneliu Furtuna, a adaugat ca USL a promis mii de locuri de munca botosanenilor, lucru care nu s-a intamplat.

USL a castigat la Botosani alegerile locale promitand locuri de munca. Vreo 2000. Un calcul simplu ar insemna ca intr-un an ar trebui sa fie 400 de botosaneni care sa-si gaseasca un nou loc de munca. Nu am cunostinta sa se fi creat macar 100 de locuri de munca in Botosani, din contra au disparut vreo 200-300 locuri de munca„, a spus Furtuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *