Consilierul Onisa: Raman stupefiat cate erori se strecoara in activitatea curenta a unor compartimente din Primaria Botosani

florin ghiorghita si paul onisaConsilierul local Paul Onisa a acuzat, vineri, in sedinta de Consiliu Local, faptul ca unele compartimente din Primaria Botosani nu isi fac treaba asa cum trebuie. El a facut declaratia dupa ce intr-un proiect de hotarare privind scoaterea la licitatie a spatiilor in Centrul Vechi s-a strecurat o greseala privind unul din spatii care nu are un statut clar, consilierii locali fiind pusi in situatia de a amina sau de a veni cu amendamente la proiect.

Raman stupefiat cate erori se strecoara in activitatea curenta a unor compartimente din primarie. Am constatat ca la ANL Cismea sunt blocuri construite pe proprietate fizica. Vad ca apare o densitate de erori care alarmeza toata realitatea in municipiul Botosani. Cei abilitati sa se aseze serios la treaba, sa vedem de ce se strecoara aceste erori. As cere de la nivelul CL sa se faca verificari, pentru ca ne putem trezi cu situatii la fel de ciudate„, a precizat Onisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *