Prins la volanul unui tractor neînmatriculat

tractor pe drumUn tânăr de 24 de ani este cercetat de poliţişti după ce a fost prins la volanul unui tractor neînmatriculat. Poliţiştii au oprit în trafic, pe DJ 208 H, pe raza localităţii Sarafineşti,  un tractor agricol care avea ataşat la partea din spate un utilaj semipurtat, de discuire, condus de  Nicolae H. din Sarafineşti.

În urma verificării documentelor s-a constat că tractorul agricol, aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Sarafineşti, nu era înmatriculat sau înregistrat în circulaţia pe drumul public.

S-a stabilit de asemenea că tânărul a fost trimis să aducă tractorul de la unul dintre punctele de lucru ale societăţii, la sediul acesteia, de către  Maricel  J., de asemenea angajat al societăţii.

Faţă de Nicolae H. se efectuează cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Totodată, Maricel J. este cercetat sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, se precizează într-un comunicat al Poliţiei.

 

One thought on “Prins la volanul unui tractor neînmatriculat

  1. Ce mai!… Performanta remarcabila a,, organelor”, care iata , au facut ordine in circulatia pe drumurile publice!… Sigur ca da , legile tarii trebuie respectate, nu se poate trai ca in Germania ,procedand la infinit ca in Balcani. Intrati oameni buni in legalitate , invatati ca nu se poate trai mereu , mereu in ,,fals”. Dar … domnilor politisti, bastanii beti la volan, jmecherii localitatilor , care se poarta pe drumurile publice execrabil, sunt vazuti in egala masura? Parca nu, ca doar pe aici traim si noi!… Daca tot trebuie sa fie un inceput, apoi sa fie pentru toti si pentru toate , nu?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *