Supernany vine la Botoșani pentru o întâlnire cu profesorii, părinții și copiii lor

Irina Petrea, mai cunoscută publicului ca Supernanny, va fi prezentă, săptămâna viitoare, la Botoșani, pentru a modera o conferință pe teme de educație adresată părinților, cadrelor didactice și elevilor.

Evenimentul va avea loc, la Teatrul Mihai Eminescu, pe data de 23 mai, de la ora 16.00 și face parte dintr-un proiect al Asociației „Educatori creativi-copii inventivi”. Întâlnirea cu cunoscutul psiholog va avea ca temă de discuții „Comunicarea între profesori, părinți și copii” și este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar și Casa Corpului Didactic Botoșani.

„În cadrul asociației noi avem un proiect intitulat <<Un pas spre performanță>> și, în cadrul lui, organizăm întâlniri cu diferite persoane importante, pentru a-i ajuta pe părinți și profesori în comunicarea cu copiii lor”, a declarat Florentina Dănilă, președintele Asociației „Educatori creativi- copii inventivi”.

Anul trecut, aceeași asociație a organizat un eveniment similar care l-a avut invitat pe preşedintele Asociaţiei „IRSCA Gifted Education”, expert international în educatia excelentei, profesorul-doctor, Florian Colceag și a adunat nu mai puțin de 300 de persoane.

Taxa de participare la evenimentul susținut de psihologul Irina Petrea, pe data de 23 mai, la Teatrul Mihai Eminescu este de 20 lei, iar cadrele didactice care vor participa, vor primi adeverințe. Detalii se pot obține la nr de telefon 0746.248.868.

One thought on “Supernany vine la Botoșani pentru o întâlnire cu profesorii, părinții și copiii lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *