Şeful tinerilor liberali din Botoşani candidează pentru un post în conducerea centrală a TNL

alegeri TNL Botosani aprilie 2013
Lucian Diac Milatinovici

Zeci de tineri liberali botoşăneni iau drumul capitalei pentru a-şi alege o nouă structură de conducere la nivel naţional. Sâmbătă, 18 mai 2013, la Romexpo- Bucureşti, începând cu orele 12.00, va avea loc Conferinţa Naţională de Alegeri a Tineretului Liberal, când va fi desemnat prin vot un nou preşedinte şi un nou Birou Permanent Național.

Reprezentativitate va avea și județul Botoșani, prin președintele organizaţiei teritoriale TNL, Lucian Diac-Milatinovici, cei doi președinți ai organizaţiilor municipale Botoșani şi Dorohoi, respectiv Sorin Cornilă și Lucian Topalagă, dar și consilierul municipal Radu Lebădă.

Aceștia vor avea alături o echipă formată din aproximativ 50 de tineri liberali botoșăneni, care își vor susține și propriul candidat în Biroul Permanent Național al TNL. Este vorba despre liderul teritorial TNL, Lucian Diac-Milatinovici, care și-a înaintat candidatura pentru o funcție de membru în structura de conducere la nivel național.

„Consider că rolul tinerilor în politica românească de astăzi este unul fundamental. Ideile tinerilor liberali trebuie susţinute şi concretizate, deoarece în acest fel societatea românească se poate îndrepta în direcţia dorită de noi. Îmi doresc ca toţi tinerii ce împărtăşesc valorile liberale să simtă că împreună formăm echipa câştigătoare a TNL România. Sper ca viitoarea echipă să fie dinamică în acţiune, performantă în rezultate şi loială valorilor liberale”, a declarat Lucian Diac-Milatinovici, președintele Organizației Teritoriale a TNL Botoșani.

Mandatul viitorului BPN și al președintelui TNL va fi pe doi ani, pentru desemnarea acestora urmând să-și dea votul un număr de circa 4.000 de tineri liberali din toată țara.

Sursa: comunicat PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *