Părinţii tinerei din Vlăsineşti măcelărită în Italia au aflat pe Facebook de moartea ei

O tânără, în vârstă de 19 ani, din Vlăsineşti, care a plecat la muncă în străinătate pentru a-şi face un viitor mai bun a avut parte de un sfârşit cumplit. Florentina Boaru a fost ucisă cu cruzime în Italia, ciorpârţită şi lăsată într-un sac de la marginea unui râu.
Părinţii acesteia au aflat despre moartea fetei lor de pe Facebook. Mai exact, fratele Florentinei a intrat pe pagina ei de Facebook şi a văzut un mesaj de condoleanţe. Acestuia nu i-a venit să creadă aşa că a intrat pe presa italiană şi aşa a realizat că sora sa este moartă. Fata fusese ciopârţită de un bărbat de 41 de ani care voia să locuiască cu tânăra, însă ea l-a refuzat, ceea ce l-a transformat pe italian într-un monstru. Disperat, el a ucis-o şi i-a pus trupul într-un sac de plastic, apoi l-a pus la marginea unui râu.
Acum părinţii fetei, Costel şi Angela Boaru, nu ştiu cum să facă rost de bani pentru a aduce trupul neînsufleţit al fetei acasă.

Dacă am putea măcar să o aducem aici în ţară să putem să îi facem ce trebuie. Nu are nimeni cine să îi aprindă acolo măcar o lumânăre”, a declarat mama fetei.

Florentina a plecat în Italia în urmă cu câteva luni.

https://botosaninews.ro/140784/eveniment/aniversatii-zilei-de-26-aprilie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *